.png)
ADFÆRDSLEDELSE
Adfærdsledelse på lyd er Danmarks første podcast om adfærdsledelse. Det handler om, hvordan du går fra intention til handling og får forandringer til at ske i dit liv og din organisation. Henrik Dresbøll er vært og inviterer nogle af Danmarks bedste, sjoveste, skøreste og mest effektive mennesker i studiet for at høre, hvordan de får det til at ske. Varige og effektive forandringer er målet. Ændring af adfærd og design af mikrohandlinger er midlet. Og sammen får vi det til at ske. Det her er adfærdsledelse på lyd. Velkommen til. Musik: Peter Aagard Krabbe: Komponist/keysGuy Moscoso: Sax/BasHenrik Dresbøll: Trommer
ADFÆRDSLEDELSE
#129 Få Det Til At Ske med Vejle Kommune og psykisk førstehjælp på arbejdspladsen
•
Henrik Dresbøll
I denne episode af "Få det til at ske med adfærdsledelse" tager vi et grundigt kig på KLIPS-programmet, en innovativ tilgang til psykisk førstehjælp på arbejdspladser. Vi undersøger, hvordan Vejle Kommune har anvendt Få-det-til-at-ske-metoden og fem mikrohandlinger til at skabe robuste arbejdsfællesskaber og styrke det psykologiske arbejdsmiljø. Gennem podcast-samtalen med Sundhedskonsulent Mette Stoffer og HR-Chef Kristine Schou, begge fra Vejle Kommune, får vi indblik i programmets praktiske anvendelse og dets indvirkning.
Her er hvad du kan forvente af episoden:
- Identifikation og intervention: Lær at identificere tegn på mental ubalance og forstå, hvornår og hvordan man effektivt kan intervenere med psykisk førstehjælp.
- Ambassadørernes rolle: Hør om, hvordan uddannede ambassadører bruger KLIPS-metoden til at styrke fællesskabet og skabe psykologisk tryghed på arbejdspladserne.
- Mikrohandlingernes kraft: Opdag, hvordan enkle og konkrete handlinger, som at lytte uden at dømme og informere om normalitet i reaktioner, kan have stor effekt på arbejdspladsens trivsel.
- Virkningen af KLIPS: Få indblik i de positive ændringer og den psykologiske sikkerhed, som KLIPS har bidraget til, samt hør anekdoter og erfaringer fra virkeligheden.
- Fremtidens udsigter: Lær om planerne for at udvide og forbedre KLIPS-programmet, så flere arbejdspladser og endda civilsamfundet kan nyde godt af disse vigtige færdigheder.
Bliv inspireret til selv at implementere lignende tiltag og fremme mental sundhed og robusthed, hvor du er!